Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 145
Статистика
Форма входа
Пятница, 19.04.2024, 14:39
Приветствую Вас Гость
Главная » 2014 » Февраль » 23 » Петро Симоненко: Право людини вільно вибирати своє майбутнє комуністи відстоюватимуть завжди
11:41
Петро Симоненко: Право людини вільно вибирати своє майбутнє комуністи відстоюватимуть завжди

метою збереження теріторіальної цілісності України, в умовах безвладдя та самоусунення президента Януковича від виконання своїх обов’язків, в умовах, коли по містах і селах розповзаються мародери і грабіжники, фракція Компартії у Верховній Раді України прийняла рішення проголосувати за конкретні закони і постанови, які дають можливість, принаймні, запобігти "атаманщині” і захистити людей від свавілля новоявлених "робінгудів”.
Зокрема, ми проголосували за повернення до Конституції 2004 року, що було, до речі, однією з наших вимог проведення політичної реформи і переходу до парламентської республіки.
Фракція Компартії також проголосувала за неприпустимість переслідування осіб, що брали участь у мирних зібраннях.
Ми проголосували за призначення голови Верховної Ради, бо відсутність легітимного керівництва законодавчого органу влади становить реальну загрозу розвитку політичної ситуації в бік повної неконтрольованості.
Ми проголосували за постанову щодо оголошення імпічмента президенту Віктору Януковичу. Нагадаю, що Компартія давно пропонувала прийняти відповідний закон в навіть скасувати цю посаду в загалі.
Фракція Компартії також підтримала постанову про те, що Верховна Рада бере на себе відповідальність за ситуацію в Україні.
Компартія з самого початку пропонувала мирний і демократичний шлях подолання суспільно-політичної кризи, в яку завели країну олігархи.
Ми пропонували і широку політичну реформу, і скасування посади президента, і обрання суддів, і максимального розширення прав місцевих громад.
Саме комуністи наполягали на тому, щоб вирішувати всі болючі питання через референдуми і плебісцити, зокрема і те, що стосується приєднання до міжнародних союзів і організацій.
Компартія розробила і оприлюднила антикризову програму.
Але тоді ні влада, ні опозиція не підтримали ці наші ініціативи, що в результаті обернулося кровопролиттям і людськими жертвами.
Компартія України переконана, що мир і спокій у державі, життя громадян і можливість вільно вирішувати свою долю – це невід’ємне право людини, право трудового народу. І це право комуністи відстоюватимуть завжди.
Просмотров: 488 | Добавил: dodovano | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz